Victorie Zomerkamp Home Algemeen Historie Kamp 2013 Kamp 2014 Spelletjes Gastenboek
Koffers inleveren  Op vrijdag 18 juli 2014 dienen de kinderen (samen met de ouders/verzorgers hun bagage,  portemonnees en medicijnen (zie informatie verderop) tussen 19.00 uur en 20.30 uur in te leveren  in het clubgebouw van Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht. Ook het  formulier (dit  is de inventarisatielijst die voorafgaand door de leiding wordt toegezonden) dient ingevuld te  worden ingeleverd op deze avond. Mocht u als ouder/verzorger zijnde absoluut niet in de  mogelijkheid zijn op deze avond de spullen te komen inleveren, dan dient dit vooraf te worden  afgestemd met onze hoofdleiding Charles van der Pijl (06 - 42 08 93 76). 
Vertrek en terugkomst Op zaterdag 19 juli 2014 vertrekken wij (de leiding en de kinderen) om 11.30 uur vanaf het  clubgebouw van Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht met een touringcar richting  de kampeerboerderij in Otterlo. Omdat we na aankomst op de boerderij snel gaan eten en daarna  vlug het bos ingaan, verzoeken wij u om met het kleden van uw kind hiermee rekening te houden:  goede (wandel)schoenen aan en bij minder weer een regenjas in de handbagage.    Op zaterdag 26 juli 2014 verwachten wij om circa 11.45 uur weer aan te komen bij het  clubgebouw. Vergeet uw kind(eren) niet op tijd op te halen!   
Legitimatieplicht 14-jarigen  Voor kinderen vanaf 14 jaar geldt sinds een aantal jaar de legitimatieplicht. Dit betekent dat 14-  jarigen ook op kamp hun identiteitsbewijs bij zich dienen te hebben. Dit identiteitsbewijs dient op  de ochtend van vertrek te worden ingeleverd bij de hoofdleiding, Charles van der Pijl. Hij zal deze  bij zich houden, zodat ze niet kwijt kunnen raken. Het identiteitsbewijs zal tijdens de terugreis  richting Dordrecht worden teruggegeven aan de kinderen. 
Wat moet in de koffer?  De kinderen moeten in ieder geval de volgende spullen meenemen:  - slaapzak - hoeslaken -  kussen - nachtkleding - 4 handdoeken en een washandje - zeep en shampoo - tandpasta -  tandenborstel - kam / borstel / gel - 7 stel ondergoed - lange broeken - warme trui - stevige  schoenen - regenkleding - laarzen (of in ieder geval waterdichte, hoge schoenen) - zaklamp -  zwemspullen  - een klein rugzakje    Alle spullen voorzien van naam (b.v. op leukoplast) s.v.p., zeker de spullen die door de kinderen  niet makkelijk worden herkend (handdoeken, ondergoed en dergelijke).    Tip: hoeslaken boven in de koffer, dan hoeft bij aankomst niet direct de koffer ondersteboven! 
Lunchpakket  Op de zaterdag van vertrek moeten de kinderen een lunchpakket van huis meenemen. Voor  drinken bij deze lunch zal door ons worden gezorgd. Daarna zorgen onze kokkinnen uiteraard  weer voor overheerlijke maaltijden, tot aan de laatste dag toe!