Victorie Zomerkamp Home Algemeen Historie Kamp 2013 Kamp 2014 Spelletjes Gastenboek
Nieuwsoverzicht 
De open inschrijving gaat beginnen! (04-04-13)  Nadat op 15 maart al de voorinschrijving voor het Victorie Zomerkamp 2013 was begonnen voor de kinderen die vorig jaar  zijn meegeweest, gaat nu ook de open inschrijving beginnen. Zoals gebruikelijk is de start van de open inschrijving tijdens de  open dag van Speeltuin Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht. De inschrijving begint om 11.00 uur, dat is op  het moment dat het zomerseizoen van de speeltuin officieel is gestart. Na de open dag gaat de inschrijving gewoon door bij  de bekende inschrijfadressen (mits er nog plaatsen over zijn uiteraard). Voor meer informatie over het Victorie Zomerkamp  2013 en de inschrijvingsmogelijkheden klik hier! 
De voorinschrjving is begonnen! (11-03-13)  Alle kinderen die in 2012 zijn meegeweest met het Victorie Zomerkamp (en toen geen 14 waren) krijgen deze week een brief  met de uitnodiging om vanaf nu in te schrijven voor het Victoriekamp 2013! Zorg wel dat je voor 6 april bent ingeschreven,  want dan is er gegarandeerd nog plaats voor je in de bus. Vanaf 6 april begint de vrije inschrijving en worden alle beschikbare  plaatsen vergeven. Voor meer informatie over het Victorie Zomerkamp 2013 en de inschrijvingsmogelijkheden zie de brief of  klik hier!
Victoriekamp is nu ook te vinden op facebook! (11-01-13)  Bekijk ook eens onze nieuwe facebookpagina (zie de link elders op deze pagina)! Uiteraard kunnen wij niet achterblijven en  heeft ook het Victorie Zomerkamp een facebookpagina. Like onze pagina en volg het nieuws over het kamp op de voet! 
De beste wensen voor 2013! (02-01-13)  De leiding van het Victorie Zomerkamp wenst iedereen een fantastisch 2013 en uiteraard een super Victorie Zomerkamp in  juli 2013, zorg dat je er bij bent!  
Under construction! (24-12-12)  Deze website is ‘under construction’ van 24-12-12 t/m 31-1-13. De software waarmee de ‘oude’ site was gebouwd, is nogal  verouderd. Daarom (en natuurlijk ook om een nog leukere en mooiere site te maken) is nieuwe software aangeschaft en zijn  we begonnen met het bouwen van de nieuwe site. Langzaamaan zullen we steeds meer pagina’s online zetten, zodat we in  februari 2013 de site helemaal up-to-date zullen hebben! Nog even geduld dus! 
De open dag een groot succes! (07-04-13)  Tijdens de open dag van speeltuin Victorie op 6 april j.l. begon de open inschrijving voor het Victorie Zomerkamp 2013.  Gesteund door eigenlijk best wel goed weer (het zonnetje kwam goed door) werd het een gezellige drukte bij de Victorie  Zomerkamptent: veel kinderen en ouders kwamen foto’s bekijken, informatie inwinnen en uiteraard ook inschrijven. De  eindstand was aan het einde van de dag dan ook fantastisch: er hebben zich op dit moment maar liefst 49 kinderen  ingeschreven! Dit betekent dat er nog maar 1 plaatsje over is, en gezien de slaapzaalindeling kan dit vrije plekje alleen nog  worden vergeven aan een jongen. Ben je een jongen en wil je nog mee? Geef je dan heel snel op! 
Victorie Zomerkamp 2013 is helemaal vol! (11-04-13)  Na de open dag van Victorie (toen nog maar 1 plekje over was) was het eigenlijk al wel snel te verwachten, maar nu is het  dan eindelijk zo ver: Het Victorie Zomerkamp 2013 is helemaal vol! Op 20 juli vertrekken wij met maar liefst 51 kinderen op  weg naar Otterlo om weer een fantastische week te beleven in de bossen van Otterlo en kampeerboerderij De Houtkamp. De  leiding heeft er nu al weer zin in!